Starlight

The Disclaimer





Assalamualaikum and Welcome my BELOVED READER's. Disini hanyalah tempat meluahkan segala cerita yang terkubu dihati sama ada manis mahupun pahit. thanks for coming and reading :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed




Credits


Basecode by: Mrs AF
Template by :
Ihza

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


kawad.......huh...huh.....


Saturday, January 22, 2011 8:39 PM 0 Atashinci(s)

tension giler la....bru firstime kawad ustzah da sruh jd koman...x logik lngsung kan...aq da ckp bnyak kali da ngan ustazah yg aq x nak tp dia still nak pksa2 gak...alasan dia stu jer..x nak adik bg arhan kat akk..so dia nak senior la yg jd comand 2....last2 ustzah sruh aq...time 2 rasa cam nak ngis pun der gak....yer la ner x nyer step kwat pun aq x reti...lpas tu sruh jd comand.....
da smnggu da aq blatih bg suare kuat.....tp still x ley gak
mira kata pkai suare prut....da bnyak kali aq cube pkai suara prut tp still x ley gak.....huh...huh...
rasa cam nak ngis la plax....
setiap kali ltihan tpaksa mntak tlong dax2 kedet2 laen tlong 
ajarkan...
tq yerk...leyha,hadi n mira....
biler pkir2 kan blik....kwan2 aq x der pun dtg tlong...
yg diorg tau just nak glak2 kan n bg komen...
pnat la cam ney....
btul kta org...kwan yg kta rpat blum tntu ader....waktu kita ssah
kwan yg kta x bisa ngn kita 2 la yg dtg tlong kita...
aq bkn nak kta sape2 kat sini...
tp 2 la yg aq rase skrang,,,,
sory klau der sape2 trase.....