Starlight

The Disclaimer





Assalamualaikum and Welcome my BELOVED READER's. Disini hanyalah tempat meluahkan segala cerita yang terkubu dihati sama ada manis mahupun pahit. thanks for coming and reading :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed




Credits


Basecode by: Mrs AF
Template by :
Ihza

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


JJ OR GM ,,


Wednesday, June 8, 2011 7:11 PM 1 Atashinci(s)

nak citer per yer.....???   hurm ,,
smlam seharian bersama dengan  adibah hazwani trip to JJ and GM klang...huhu....memang seronok  gila lar lar....klau nak tau tu la ptama kali dpat kluar ngan kawan....n kedua kalinyer juga naik bas.....
sbab slamer ni klau x nak prgi mane2 msti kena ader fmily,,,,,
rugi sape yang x ikut....hahahaha......n then rmai sgt yang cmbru ngan kami smlam.....
nak tau saper.....???
Adibah Hisham , Kyrsa Dalyla untong la g jj xajk atiq
16 hours ago · · · Remove TagRemoving Tag...


    • Aqila Zaidon untonglaaaa . .
      16 hours ago ·

    • Adibah Hisham hehehh eh td ingt nk ajak...??tp krdt abis plak hehehehe
      16 hours ago ·

    • Apiz Ever bnyk la alsn kow ....
      16 hours ago · · 1 personAqila Zaidon likes this.

    • Elln 'hany untunglahh ajak last minit ken ! ;D
      11 hours ago ·

    • Kyra Dalyla untung la Adibah Hisham kte g kan,,,,,hahaha...
      about an hour ago ·

    • Che' Leyha ptot laa call smlm .
      56 minutes ago ·

    • Kyra Dalyla yer lar...dbah yg call nak tnyer kat nerw....
      untung la org tu g tgok wyang smlam....smpai x dgar org call.....

      52 minutes ago ·


  •  
    hahaha....dax yg post bnda ni la yang pling jeles sgat smlam....hahaha...
    mula2 kteorang g JJ.....x smpat nak ronda stu JJ...dyba ajak sya g GM....ape lg ikut jer lar....
    habis kami ronda stu GM tu....kteorang g solat kat stesen mnyak,....
    jlan2 kteorang pun tak lupa solat auw.,,,,,,
    lpas tu g JJ blik.....mkan kfc....
    hurm........
    tgok jam da pkul 4.15...aper lg blik lar....
    ok la x tau nak post aper2 dah.....tapi apa2 pun nak g tau....mmg sronok sgat kluar ngan dyba...
    hahahaha....bg yg jles tu wat2 bsabar la yer..hahaha,,,