Starlight

The Disclaimer





Assalamualaikum and Welcome my BELOVED READER's. Disini hanyalah tempat meluahkan segala cerita yang terkubu dihati sama ada manis mahupun pahit. thanks for coming and reading :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed




Credits


Basecode by: Mrs AF
Template by :
Ihza

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


hari keusahawanan smk kg jawa ,,


Monday, July 4, 2011 8:05 AM 5 Atashinci(s)

assalamualikum ,,
lama rasanyer x update story ,, bkan x nak update tp jdual mmg full gile la skrg ,, tambah2 nak folio seni nak kena antar da ,, tapi ,,
dlam buzy2 kami pun smpat juga mniaga time ary ahad ary tu smpna hari keusahawanan smk kg jawa ,,
pagi tu bngum tdow ,, mmg da smgat gila lar nak g skola ,, mklum la x pnah mniga ,, tu yg tlbih excited tu ,,
hehehehe ,,
wlaupun x semana la kteorg mniaga ,, tp smgat giler lar ,, stu skolah kami jaja mafun ,,
ape2 pun thanks bgi yg sudi snggah di gerai klas kami iaitu gerai 5G ,,
agak2 bosan da dduk kat gerai ,, aper lg ronda la stu skolah ,,
bkan niat nak tyang muka tp just nak habis kan kupon ,, smpai x tau aper nak beli ,, yg sdihnyer ,,
jlan sorg2 jer ,, mula2 tu rancag ngan mas nak pergi sama2 ,, last2 dia x dpat dtg plak ,,
huh ,, mmg gram la ngan ko mas ,,tp nasib baik der mira ,,mmg stu ary sntuk tu bjalan ngan dia jer lar ,,
ke hulu ke hilir ,, tp per pun ,, mira thanks krana sudi mnaman kan akak stu ary ,, sronok kwan ngan
awk ,, hahahah ,,
nak dgr cter x ,, ader dua org budak ni ajak sya buat bnda yg sya x kan msuk dan buat ,,
bkan per ,, tkot lar ,,
budak yg ptama ajak msuk rmah antu ,, time kasih je la ,, mmg x kan msuk larh ,, wlaupun tau tu antu tipu ,, tp still tkut ,,,heeee ,,, x larh aq ,,
budak yg ke dua ajk sya pergi derma darah ,, bkan x nak tp seyez kta org mm tkot gila ngan jrum ,,
hehehe ,, maaf larh sbb x dpat nak tunai kan pmntaan korg ,,,
herh ,, seram ,,urm ,,x tau nak cter per da ,, berhenti di sini dulu yerw ,, ok la bye ,,