Starlight

The Disclaimer





Assalamualaikum and Welcome my BELOVED READER's. Disini hanyalah tempat meluahkan segala cerita yang terkubu dihati sama ada manis mahupun pahit. thanks for coming and reading :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed




Credits


Basecode by: Mrs AF
Template by :
Ihza

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


hari pertama modul berfokus ,,


Monday, July 25, 2011 5:33 AM 0 Atashinci(s)

ya allah ,, seyez kata susah gila larh soalan bm td ,, nak tebeliak rasanyer mta bila dpat krtas soaln td ,,
nak2 paper stu td ,, soalan dia ,, mak aii susah gila larh ,,
tp per2 pun kyra cuba gak jwab wlaupun susah ,,
klau larh fail paper bm ni ,, mmag buat malu jer la ,, x pnah dia buat org bm fail ,,
da la org melayu plak tu ,, tp rsanyer llus kot ,, kot larh ,, hehehehe ,,
hurm ,, yg sdih nyer td pper 2 x smpat nak jwab soalan blkang tu just dpat jwab skit jer  ,,
skjup sgat masa nyer ,, tp aper2 pun ok larh ,,
esok paper BI x tau la aper nak mrepek kat krtas tu ,,
tp per2 aq cuba gak tuk hafal slah stu character criter tu ,, kluar ker x kluar ,, tu bgntung pda rezeki ,,
tp mintak2 kluar larh kan ,,,
ok la mau stdy bi ,, esok exam ,,
bye ,,
nytz ,,,