Starlight

The Disclaimer





Assalamualaikum and Welcome my BELOVED READER's. Disini hanyalah tempat meluahkan segala cerita yang terkubu dihati sama ada manis mahupun pahit. thanks for coming and reading :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed




Credits


Basecode by: Mrs AF
Template by :
Ihza

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


Tak suka ckap jer la ,, x yah nak perli2 ,,


Saturday, July 9, 2011 11:31 PM 2 Atashinci(s)

sumpah aq kta aq sdih n geram sgat bila di perli2 oleh orang ,,sedangkan aq sndiri xtau aper salah aq kat dia ,, kalau betul aq ade buat slah ,, dtg la jmpa aq ,, bg jer tau x yah nak duk perli 2 ,, x ckup kat
skolah ko perli aq ,, kat 2syen pun ko sbuk2 gak nak perli2 aq ,, argh ,, mmg sngal la ko ..
n mmbuat kan aq rasa nak ngis smlam ,, time dia kta ,,
"owh ptut la aq x pndai2 slamer ni ,, rupe2 nyer org yg aq mntak tlong ajar slamer ni ,,
x ikhlas ajar aq ,, beb ko tau ke aq ikhlas ke x ,, klau ko sndri pun x ikhlas nak bljar ,, mmg la
susah nak dpat ,, sblum nak PERLI orang laen ,, dduk dpan crmin n tgok dri tu dlu ,,
n then aq nak g tau ko sbenarny sape yg buang sape jd frends kat fb ,, ko yg remove aq kan ,,
so mmg ptut la kan aq trus block  jer ko kan ,, n waktu ko remove aq jd frend ,, ader ker aq perli2 ko ,, kta ko remove aq ,,, x der kan ,, tp knaper lpas aq block jer ko ,, ko sbok duk
perli2 aq kat klas yg kta aq block ko  ,, x pham la aq ngan ko ,,
sumpah aq kta aq sronok sgat kwan ko ,, tp smnjak prngai ko laen ,, aq jd tragak2 ngan ko ,,
maafkan aq klau aq wat ko mrah or anyting slah aq kat ko ,,, aq x niat nak tlis cam ni ,, tp sumpah
aq kta aq bengang sgat ,,
hurm ,, :(