Starlight

The Disclaimer





Assalamualaikum and Welcome my BELOVED READER's. Disini hanyalah tempat meluahkan segala cerita yang terkubu dihati sama ada manis mahupun pahit. thanks for coming and reading :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed




Credits


Basecode by: Mrs AF
Template by :
Ihza

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


edit blog ,, ,,


Saturday, July 30, 2011 5:00 PM 0 Atashinci(s)

org bngun sbuh2 ,, lpas solat baca buku ker aperw ,, urm kyra dduk dpan latop megedit
blog ,, bgus sngat la tu ,, x igat2 nak spm ker ha ,, (mara diri sndri nmpak) hehehe ,,
tpi aper2 pun x sia2 la dduk dpan latop slama ,,
bbrapa jam ,, sbab hasilnyer sgat cntik dan menarik ,, kan kan ,,
tp x tau la bg korang cntik ker x ,, lain orang lain pndapatnyer kan ,, tp  bg kyra pink adlah wrna
kesukaan kyra so jgn plik larh klau stiap widget yang kyra pkai sumea de wrna
pink ,,
n aper2 pun nak sya thank you to tutorial lysa ,, krana sudah bnyak mmbantu dlam
megedit blog ini ,,
ok la nak mndi lorh ,, abah jak tman dia prgi bli srapan ,, sape nak ikut jom
kyra blnja srapan ary ni nak x ,,
k lar bye ,,