Starlight

The Disclaimer





Assalamualaikum and Welcome my BELOVED READER's. Disini hanyalah tempat meluahkan segala cerita yang terkubu dihati sama ada manis mahupun pahit. thanks for coming and reading :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed




Credits


Basecode by: Mrs AF
Template by :
Ihza

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


berbuka puasa bersama cik baiduri dan kawan2 ,,


Saturday, August 20, 2011 9:57 PM 0 Atashinci(s)

hai ,, bosan rasanyer asyik menghadap buku jer ,, so nak story mory skit la ni ,, bagi nak melepaskan stress ,, eceh ,, ceh ,, yer2 jer aq ni kan ,,
hari isnin hari tu my teachers kat tution ajak pergi brbuka puasa kat kfc
sentosa dgan budax2 class skali amylea ,atin ,amir ,faris ,daniel ,zarif ,farhan , hurm rasanyer tu jer ,, maaf klau ader nama yg ttgal ,, memory loss larh ,, sbab hari tu last ckgu mengajar kat tution (impak maksima) ,, coz darh nak prgi smbung bljar rasanyer ,, sdih rasanyer bila nak berpisah dengan orang yg kita da kenal ,,
tp nak buat mcam mana kan setiap pertemuan mestilah ada perpisahkan ,,
nanti kalu der reziki kita hangout lg ramai2 k ,,'
ape-ape pun saya seronok dpat berkenalan dgan cikgu ,,
maaf kalu sya ader buat cikgu marah time dlam klass ,,
terima kasih atas segala tunjuk ajar dan ilmu yg ckgu bgi slamer ni ,,
doakan kjayaan saya di dunia mahupun dia akhirat ,,
smapi di sini dulu pos saya buat kali ni ,, nnti ader masa kita story lagi k ,,
bye ,,