Starlight

The Disclaimer





Assalamualaikum and Welcome my BELOVED READER's. Disini hanyalah tempat meluahkan segala cerita yang terkubu dihati sama ada manis mahupun pahit. thanks for coming and reading :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed




Credits


Basecode by: Mrs AF
Template by :
Ihza

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


ihtiar ramadhan ,,


Friday, August 12, 2011 4:47 PM 0 Atashinci(s)

assalamulaikum ,, ha ,, nak story skit niey ,, smlam der majlis b'buka puasa kat skolah n solat hajat skali ,, to student yg  nak mghadapi pmr dan spm yang akan mnjlang tiba x lame lgi ,, sbut jerw psal spm ,,
nak dmam rasanyerw ,,hehehe ,,
wlaupun prgi mmbawa dri sorng2 jer smlam ,, tp still boley mnunaikan solat lg ,,
alhamdullilah ,, mcam yg ida kta nnti klau mati bkan nak bwak kwan pun kan ,,
kena g sorang2 gak kan ,, so chill jer la mslah ni ,,mak cik ni klau ckap mmg pndai dia pun pergi sbab nak tgok dak ,, tut ,,tut ,,
hampir2 nak blik sbab dia cri klibat dax tu x jmpa2 .. hehehe ,,tpat jam tjuh stgah ,, sume student da kmpul kat kantin ,, jgan tnyer nak wat per ??mkan larh ,, n yg pling klakar nyer time ustaz azan aq ngan kasya da tdah tgan n bca doa mkan ,,
n then sumeorang mcam pndg plik ,, tanyer kasya knaper org pndang kta ,, n then bila dgar btul2 bkan ustaz bca doa ,, tp tgah azan larh ,, glojoh btul kan ,, time solat plax stiap kali solat sunat jer ,,
msing2 pndang antra stu sama lain ,, yang nakal nyerw kteorang just buat solat trawih 4 rakaat jer
bkan mlas tp seyez kta x lrat da rasenyer ,, dgan pnas nyer aper lgi,,
siap2 pkai tdung n then amik moreh n kalau nak tau di sebalik moreh ni ader prkara yg x sbrapa nak snonoh tlah b laku dia antara aq ,, yana ,, dan mira,, maaf x boley crita di sini nnti kantoi ,,hehehe ,,
ok la x tau nak post per da byep ,,