Starlight

The Disclaimer





Assalamualaikum and Welcome my BELOVED READER's. Disini hanyalah tempat meluahkan segala cerita yang terkubu dihati sama ada manis mahupun pahit. thanks for coming and reading :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed




Credits


Basecode by: Mrs AF
Template by :
Ihza

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


menerjah blog orang ,,


Friday, August 5, 2011 7:01 PM 3 Atashinci(s)

monik sumea ,, pgi2 lagi da bkak blog ,, xtau lar knper ttber wndu sgat kat blog
smnjak2 mnjak ni ,, pntang latop x der org guna msti blari nak g bkak blog jup ,, aih ,,
mlampau ni kan ,,
pg2 td g la ronda larh bbrapa buah blog ,, tmasuk larh blog che leyha kite niey ,,
warh post dia mnarik giler larh ,, aq x pnah miss tuk melawat blog dia ,, wlaupun blog dia agak simple tp ,,ayat2 dia mmg srbu stu mkna larh ,, wat per nak blog cntik2 tp cite mrepek2 jer kan ,, ceh ceh cam ngta dri sndri la plak kan ,, hahaha ,,klau nak tau blog dia yg mner tkan jer la link kat atas tu k ,,
lpas tu kta g blog ,,, lpas tu g plak kat blog cik silly stuart kita ni ,,
entry dia pun best gak ,, dia mncritakan betapa bsarnyer pmbrian allah tetapi umatnyer msih tdak mnghargainyer lgi ,,
lpas kta ronda blog cik lysa plak ,, blog dia pun best gak ,, bnayk tutorial yg kyra ambik dr
dia ,, tutorial dia klau korang nak guna boley larh ,, sbab tuto dia mmg mudah nak pham ,,
n mnjadi la punyerw ,, x pcaye cblah tgok sndri ,,
ok la  x tau nak cter per darh ,, prut da lpar ni nak g srapan jup ,,
ups lupe plak pose ,, hehehe ,, bye ,,