Starlight

The Disclaimer





Assalamualaikum and Welcome my BELOVED READER's. Disini hanyalah tempat meluahkan segala cerita yang terkubu dihati sama ada manis mahupun pahit. thanks for coming and reading :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed




Credits


Basecode by: Mrs AF
Template by :
Ihza

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


selamat hari raya ,, dan selamat menjawab trial ,,


Monday, August 22, 2011 3:10 PM 0 Atashinci(s)

x sabar rasanyer nak raya tahun ni ,, kasut , baju , tudung ,, sume da beli
tinggal nak pakai jerw ,, excited kan ,,
urm ,, tp tahun x boleyh nak raya lbih2 sebab nak lpas jerw raya ,,
trus jer trial ,, 06 ,09 ,, 2011 ,, urm bila di ingat2 kan rasa tkot la plak ,,
tapi ,,
nak x nak ,, sedia atau tak still kena jawab jugak kan ,,
mengharap sangat dapat buat yang terbaik ,, subjek lain tu rasanyer boleh lagi nak
skore cuma ekonomi asas jer sangkut sikit ,,
tak tau la kenapa ,, x per la nak usaha lagi ,, masa pun masih ada lagi kan ,,
so aku tak akan nak menyerah macam tu jer ,,
berbalik kepada raya ,, tahun ni aku raya kat sungai besar dulu ,,
selam 3 hari ,, lepas tu baru trip pergi pahang ,, blik kampung ayah aku pulak ,,
seronok rasanyerw ,,
ish ,, aku ni belum pergi lagi da kata seronok ,,
di sini kyra nak mngambik ksmpatan ,, mengucapkan selamat hari raya kepada semua sahabat - sahabat handai ,, dan tidak lupa juga kepada kwan2 di bloger ,,
moge raya taun ni menjadi sribu stu makna dalam diri korang k ,, mohon dan maaf kyra pinta dari korang semua ,,
assalamualikum ,,