Starlight

The Disclaimer





Assalamualaikum and Welcome my BELOVED READER's. Disini hanyalah tempat meluahkan segala cerita yang terkubu dihati sama ada manis mahupun pahit. thanks for coming and reading :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed




Credits


Basecode by: Mrs AF
Template by :
Ihza

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


trial spm 2011 ,,


Tuesday, September 13, 2011 9:07 AM 0 Atashinci(s)

ha ,, hari ini ingatkan nak post pasal trial spm ,,
wargh ,, stress gila rasenyerw ,, nak ngis pun yerw ,, mane x nyer tdi ckgu haslinda
jumpa aq kat kelas ,, dia ckap kyra kenapa bm awak truk sgat ,,
x sgka ckgu awak boley buat mcam tu ,.
aq try2 la tanyer ckgu ,,
ckgu agak2 saya boley dpat B x ,, mcam biasa yang sya dpat sblum ni ..
nak tau ckgu ckap ape ,,
tu sya x yakin larh kyra ,, tp kredit tu insyaallah larh ,,
beb ,, hampa luluh rasa hati ini ,, mungkin bukan rexeki aq la kot ,,
apa larh aq nak jawab dengan mak aq ,,
jika di beri kesempatan kali kedua ,, aq nak jer ulang balik jwab paper tu ,.
tapi apa kan daya nasi jadi bubur kan ,,
BI ,, boleh la tahan x susah ,, xsnag ,,
SEJARAH ,, pun ok la gak ,, mmg la ok kan ,, da dpat soaln bcor ,,
AGAMA ,, tenang rasanyer time jwab agma ,, n soalnyer pun agak mudah la gak ,,
rasanyer tu jer yg bru exam ,,
ok la byep ,,