Starlight

The Disclaimer





Assalamualaikum and Welcome my BELOVED READER's. Disini hanyalah tempat meluahkan segala cerita yang terkubu dihati sama ada manis mahupun pahit. thanks for coming and reading :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed




Credits


Basecode by: Mrs AF
Template by :
Ihza

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


ini kisah yang sangat memalukan ,,


Thursday, October 6, 2011 5:06 PM 0 Atashinci(s)

hurm ,, sedih gila n rasa cam nak lempang jer orang yang buat mood sya jd tak tentu arah semalam ..
klau aq kata x suka ,, tak suka lah ,, ni sibuk nak ejek2 aq ,,
ckap aq suka budak tu la ,, n budak tu suka aq larh ,,
ARGGHH ,, geram rasanyerw ,,
yang paling tak tahan time kat kantin semalam ,, ader ke patut diorang pergi ckap kat
budak tu yang kyra suka dia  ,,
mmag malu gila ,,
rasa mcam nak nagis pun aderw ,,
tp still utk cuba bersabar ,, klau ikut kan aty nak jer ,, jirus air cincau tu semalm kat muka dak2 ni ,,
bila aq tanyerw ,, knaperw korang ckap cam tu ,,
alasan diorang  ,, sebab budak tu selalu trgur ko ,,
larh x kan sebab tu jerw ,, korang nak ckap yang dia suke aq ,, or aq suke dia ,,
whatever la  kan ,,
kadang2 kyra rase ,, kawan yang baru kita kenal x smpai sthun ,, lagi pham n lagi
pndai jage aty n rahsia kite ,, knaper yerw ,,
mgkin ni asam garam dalam kehidupan ,,