Starlight

The Disclaimer





Assalamualaikum and Welcome my BELOVED READER's. Disini hanyalah tempat meluahkan segala cerita yang terkubu dihati sama ada manis mahupun pahit. thanks for coming and reading :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed




Credits


Basecode by: Mrs AF
Template by :
Ihza

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


bosan tahap kritikalszz !!!!


Thursday, December 15, 2011 5:23 PM 0 Atashinci(s)

dulu time skolah sibok sgat x nak pergi skolah ,, skrg bila da cuti ,, ambik ko ,,
pandang sana x kena pandang sini x kena ,, urm ,, cam org mati laki pun aderw ,, jelez tgok kwan2 sume 
wat krje2 part time ,, aq dduk rmah jerw ,, mmm ,,
untung la korangkan mak korang kasi kerja kan ,, mak aq pun kasi gak tapi dengan syarat mesti 
ader lesen kreta dlam tangn dlu ,, klau x "no kerja2 " ,, ish sabar jerw larh ,,
ambik lesen ke x ambik lesen puns same jer kan ,, bkan ader kreta pun ,, kang brebut jerw dgan ayah aq ,,
kan susah ,, hahaha ,,

miey i miss u ,, hahaha ,,
semalam cik emeylia chumill kat atas ni derw follow blog kyra ,, n then time tue kyra bkak la blog dia boley ,, tp ary ni cube bkak tdy x boley darh ,, x tau la knaper kan ,, smlam lupe nak follow ,, so ary ni igat nak blas followed dia smlam tue larh ,,

lpas ni mgkin jrg skit update blog ,, nak g ambik lesen kreta ,, doakan smoge kyra bjaya k ,,
ok la nothing to talk darh ,, 
bye assalamulaikum ,,