Starlight

The Disclaimer





Assalamualaikum and Welcome my BELOVED READER's. Disini hanyalah tempat meluahkan segala cerita yang terkubu dihati sama ada manis mahupun pahit. thanks for coming and reading :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed




Credits


Basecode by: Mrs AF
Template by :
Ihza

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


ekonomi asas ,, ahakzs ,,


Friday, December 2, 2011 9:56 AM 4 Atashinci(s)

  

my classmate
6.12.2011 ,, last paperw ,,
bagi aq this paper aderw la paper yang pling mmbbankan dan mnkotkan ,,
mana tak nyer ,, rasa nyer kalu nak dikenang kenangkan spnjang aq skolah dari form 4 ,, boleh di kira berapa kali jerw aq pernah lulus subjek ney ,,
tak tau la apa masalahnyer ,, smlam ramai gak kawan2 kata tak nak ambik exam ekonomi
selasa ney ,, alasan diorang ,, "ala ambik ker x ambik ke sama jer kan  ,, still x lulus gak kan "
bila di fikirkan apa yang diorang ckap tue ader gak btul nyer ,,
tapi klau ckgu tau tak ker dia kcik hati ,, pnat dia mngjar ,, slamer ni ,, last2
time exam tak pergi ,,

 tadi tanyer pndapat mama ,,  mama kata pergi jerw la jawab exam ,, sekurang kurangnyerw kita mncuba juga ,,
ni x ,, ibarat lari  dari medan pperang jerw ,, blum apa2 da nak mnyrah ,,
kpda kwan2 yg tbaca post kyra ney ,, arap korang dtang la k time exam nnti ,,