Starlight

The Disclaimer





Assalamualaikum and Welcome my BELOVED READER's. Disini hanyalah tempat meluahkan segala cerita yang terkubu dihati sama ada manis mahupun pahit. thanks for coming and reading :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed




Credits


Basecode by: Mrs AF
Template by :
Ihza

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


SEGMEN | 5 Blog Lelaki Pilihan Saya !


Tuesday, December 20, 2011 1:18 AM 7 Atashinci(s)

 tadi tibe2 kyra tergerak hati nak bukak blog cik akak kiter yang manis tue ,,
rupa2 nyerw dia der buat contest ,, so kyra rasa x salah klau nak msuk ,, klah mnag tue citer lain ,,
cantik kan banner tue ,,


blog pertama ialah blog apis ever ,, kyra slalu gak tgok blog dia ,, sbab blog dia cntik and kemas ,,
x mcam sparuh blog budak laki kan sepah2 widgets dia ,, tapi blog ni x ,, so kyra plih dia
msuk dlam entry ney ,, kalu x pcaye boleh klick kat sini ,,, apizever


blog ke dua iaitu blog farid ,, blog dia ni agak serabut jugak ,, tapi kyra slalu jugak snggah kat blog
ni ,, sebab blog ni ader bnyak tips ,, contohnyer cam tips nak mlawak larh ,, cerita2 lawak larh ,,
ni links blog tue ,, jeng,,jeng,,farid-allinone


blog ketiga iaitu blog syamsid ,, kyra suka jenguk2 blog dia sebab pemilik blog ni seorang yang suka
meneroka dan tak lokek nak berkongsi maklumat bersama ,, blog dia pun agak kemas
dan matang ,, nak tgok blog dia boleh klick sini ,,flymoo ,,


blog keempat ialah blog fuad ansari ,, kyra memang minat blog dia ,,
sebab blog dia ni bnyak mnceritkan tentang islam ,, secara tidak langsung ,, dpat mngigatkan kiter sesama 
islam kan ,, blog dia pun kemas and hendsome ,, ni link blog dia ,, jom tgok ,,fuadansari



maaf la k.lyssa sebab saya hanya dpat empat blog jerw ,, thank for your contest ,,