Starlight

The Disclaimer





Assalamualaikum and Welcome my BELOVED READER's. Disini hanyalah tempat meluahkan segala cerita yang terkubu dihati sama ada manis mahupun pahit. thanks for coming and reading :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed




Credits


Basecode by: Mrs AF
Template by :
Ihza

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


update post


Monday, January 23, 2012 7:52 PM 0 Atashinci(s)

lamer rasanyer da tak megupdate blog bruk ni ,, heeee ,,
bkan sajer2 x update ,, tapi tak da apa yg nak di citer kan nyerw ,, maklum la spnjang smntra nak tggu rsult
spm keluar ni aq just dduk kat rmah jerw ,, naik bosan da rasanyerw ,,
asyik2 buat aktiviti yang sama jerw ,,
rmai jugak kwan2 ajak krja ,, tapi mama x kasi pulak ,, dia kta dduk jer la rmah ,,
mmag la best dduk rmah ,, tapi x daya weii ,, tmenung sana ,, tmenung sini ,, cam orang x btul pun yerw jugak ,,
mggu lpas prgi tgok my bestie kat hosptal pantai ,, kesian tgok dia ,, habis sblah tgan
dia trbkar ,, tapi tgok dia masih boleh trsnyum lgi ,, klau aq la yg kat tmpat dia ,, x tau la
nak ckap kan ,, huhuhuhuhu ,,
07 02 2012 ni ada test JPJ ,, doakn semoga kyra berjya k ,, tkot rasanyer nak g ambik test ,,
mntak2 la dpat abg jpj yg baik hati nnti time ujian tue nnti ,, huhuhuhuhu ,,
smpai di sini dlu post buat kali ni ,,
bye ,,
asslamualaikum ,,