Starlight

The Disclaimer





Assalamualaikum and Welcome my BELOVED READER's. Disini hanyalah tempat meluahkan segala cerita yang terkubu dihati sama ada manis mahupun pahit. thanks for coming and reading :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed




Credits


Basecode by: Mrs AF
Template by :
Ihza

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


alhamdullilah ,,


Wednesday, February 8, 2012 12:11 AM 2 Atashinci(s)

tiap2 kali lepas solat kyra tak pernah berhenti daripada berdoa semoga allah permudahkan segala urusan semasa test JPJ nanti ,, alhamdullilah dengan izin allah ,, akhirnyer llus jua ,, seriously kate masa hari malam nak test tue ,, mata mmag tak boleh nak lelap ,,'asyik memikirkan bukit jerw ,, takot wei klau2 mngundur ,,
biasa2 nyer lpas solat subuh mesti tidur balik ,, tapi time hari nak test subuh2 pun dan mandi ,,'
air yang sejuk pun da tak rasa sejuk ,, punyer la takut kan ,,
last2 cikgu antar masge ckap hari ni test JPJ dpat sesi ke 3 ,, dlam pkul 2 mcam tu baru mula ,,
dlam pkul 12 lebih kurang macam tue ,, cikgu datang jemput kat rumah ,,'sepanjang perjalanan nak pergi ker
institusi memandu tue ,, seriously kate ,, aq diam jer ,, ckgu pun tak cakap bnyak ,, mungkin dia tau yang anak murid dia tengah resah memikirkan test nanti ,,
akhirnya smpaikan jugak kat institusi memandu ,, ramai sgat orang ,, 
smpai2 jer aq trus pergi check nama ,, aq dpat no 19 ,, 
dlam hati ,, aduyaiii ,, habis la darh larh sesi yang last skali ,, no pun da nak last2 jugak ni ,,'
mesti time tue mood JPJ pun da ilang sebab dah penat ,, tapi aper2 pun aku cuba untuk berfikiran positif ,,
lpas jer siap solat zohor ,,
pergi daftar nama kat kaunter JPJ ,, n then pergi dgar taklimat sebelum menjalani ujian ,, 
lepas jer siap dengar taklimat ,,,,,, ENCIK JPJ tue arahkan kami semua sesi 3 pergi berkumpul di tempat yang akan kami test nanti  ,, lpas satu2 nombor di panggil ,, kini tiba la giliran aq no 19 ,, ketar nyer tak yah ckap la kan ,, mula2 ambik kreta naik bukit ,, alhamdullilah time tue kreta x ngundur pun  ,, selalunyer mase blajar kreta asyik ngundur jer ,,
n last skali parking dgan site ,,  alhamdullilah semuanyer berjalan dengan lancar ,, 
lpas tue no 19 di panggil lagi sekali untuk on the road ,, alhamdullilah lulus ,, walaupun markahnyer cukup2 makan jerw ,, 18/20 ,,
terima kasih bang JPJ ,, HUHU ,,
k la ,, bye bye ,,