Starlight

The Disclaimer





Assalamualaikum and Welcome my BELOVED READER's. Disini hanyalah tempat meluahkan segala cerita yang terkubu dihati sama ada manis mahupun pahit. thanks for coming and reading :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed




Credits


Basecode by: Mrs AF
Template by :
Ihza

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


gemuruh ,, takot ,, gementar ,, sume ader ,,


Wednesday, February 1, 2012 1:16 AM 2 Atashinci(s)

rasa debar dekat hati ni ,, hanya tuhan jer yang tahu ,, DUA masalah darh selesai tinggal SATU langkah jer lagi nak mendapatkan lesen P ,, 
tak boleh lupa time nak ambik test computer blan lpas ,, walaupun dalam blik tu beraircond ,,
aq still peluh2 masa jwab soalan tue ,, nak2 lepas jwab kita sendri yang tengok sama ade kita llus atau gagal ,,
alhamdullilah ,, aq llus ,,rasa nak lompat2 jer kat situ ,, tapi nnati org ckap aq gile la pulak kan ,,
huhuhuhu ,,,
waktu tue hanya allah jer yag tau betapa gembira nyer hamba nyer ini  ,,
aq bersyukur sgat allah perkenankan doa aq ,, 

hari ni test QTI ,, 
berdabar dalam hati ni x payah nak cerita la kan ,,
aq igat ckgu aq temankan la masa nak buat ujian tue ,, last2 dia ckap adik pergi kat sana 
bgi borang tue kat orang yg baju kuning tue ,, abg uda ader krja skit
kang da siap call ,,
ha ,, cuak da masa tue ,, tapi cuba jugak berani kan diri ,, orang lain boleh ,, knaper kita x boleh kan ,,
alhamdullilah semuanyer berjalan dengan lancar ,,
mula2 naik bukit ,, alhamdullilah x mngundur pun tadi ,, 
parking and tiga penjuru tue ,, alhamdullilah dpat buat dengan and masa yang dia bgi pun dpat gunakan dengan baik tadi ,,

sekarang ni tinggal satu test jer lagi ,, 
TEST JPJ ,,
yang paling kyra takut sgat adalah jalan raya ,, hurm ,,
doakan semoga kyra berjaya yer test JPJ nnti ,,
07.02.2012 ,,