Starlight

The Disclaimer





Assalamualaikum and Welcome my BELOVED READER's. Disini hanyalah tempat meluahkan segala cerita yang terkubu dihati sama ada manis mahupun pahit. thanks for coming and reading :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed




Credits


Basecode by: Mrs AF
Template by :
Ihza

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


andai kata


Wednesday, March 14, 2012 7:33 PM 0 Atashinci(s)

sejak sejak result da nak keluar ni , macam macam penyakit datang , selsema la , batuk la , n then sekarang rasa nak demam pulak da . makin lama makin teruk ,, bkan mkin lama makin baik ,, mungkin ni sintom sintom orang nak ambik result kut ,,
hahaha ,, sengal jer kan ,,

andai kata la kan kalau la masa boleh di undurkan balik aku nak belajar
bersungguh sungguh ,,
tapi itu semua hanya tinggal andai kata ,, nasi da jadi bubur da pun ,
bukan nak kata dulu aku main2 time skolah ,, tapi memang tu la hakikatnya .
(sengal jer kan ayat...)
and then semnjak kebelakangan ni selalu je mimpi buruk pasal result ,
kenapa yer ,, ??
adakah itu patanda yang aku akan .........
owh no !!! tak berani cakap ,,,
ya allah ya tuhanku , kau berikanlah aku dan rakan rakan ku keputusan SPM yang terbaik , dan kau permudahkan la segala urusan kehidupan kami . ~amin~
seriouslay kata memang takut giler ,,
mama kata insyaallah tak ada apa2 la ,, kita da usaha ,,
sekarang ni tawakal jer la kepada allah ,,