Starlight

The Disclaimer





Assalamualaikum and Welcome my BELOVED READER's. Disini hanyalah tempat meluahkan segala cerita yang terkubu dihati sama ada manis mahupun pahit. thanks for coming and reading :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed




Credits


Basecode by: Mrs AF
Template by :
Ihza

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


apakah keputusannya ..


Monday, March 19, 2012 8:50 PM 0 Atashinci(s)

daripada semalam aku asyik tertanya tanya jer ,, okey ke tidak keputusan spm aku esok ,,
kalau tak okey macam mana aku berdepan dengan orang ramai , macam mana aku nak bersemuka
dengan parents aku , macam mana aku nak berdepan dengan guru guru aku .
but the way apa sahaja keputusannya kau terima dengan redha . tak semestinya
kita gagal di sini kita akan gagal buat selmanayer kan ,, dimana ada kemahuan di situ ada
jalan . kita dah berusaha , sekarang ni tinggal tawakal jer la kepada allah .
kalau lulus dengan cemerlang , alhamdullilah . Kalau tak okey mungkin allah sedang merancang
sesuatu yang lebih baik untuk aku .
igat allah tak pernah kejam dengan hambanya ,,

ya allah ya tuhanku kau berikanlah kami calon2 spm tahun 2011 mendapat keputusan spm yang cemerlang pada hari esok dan kau permudahkan la segala urusan kami pada masa yang akan datang...
insyaallah kalau ada mood esok , kyra post kan pasal result kyra ,
kyra tak janji ,, insyaallah .