Starlight

The Disclaimer





Assalamualaikum and Welcome my BELOVED READER's. Disini hanyalah tempat meluahkan segala cerita yang terkubu dihati sama ada manis mahupun pahit. thanks for coming and reading :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed




Credits


Basecode by: Mrs AF
Template by :
Ihza

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


bila sebenarnya result spm ,,


Friday, March 2, 2012 5:34 PM 0 Atashinci(s)

assalamulaikum ,,
dulu takut nak ambik test jpj sekarang takut nak ambik result pulak ,,
haisssshhhhh ,,
semalam dengar kat radio diorang kata result spm keluar hari rabu ni ,, ada jugak yang kata
keluar 22 hari bulan nanti ,, hurm ,,
tak tau la yang mana satu yang betul kan ,,
lambat ke cepat keputusan nyer tetap same jugak kan ,, so tunggu jer la ,,
mengharap sangat nanti dapat keputusan yang okey ,, teringin nak dapat sambung belajar
kat universiti ,,
jeles tgok senior kat sekolah dulu ,, dpat smabung belajar sana sini .
semoga semuanaya berjalan dengan lancar ,,
amin ,,
okey la tak tau nak cakap ape da ,,
thanks for reading ,,