Starlight

The Disclaimer





Assalamualaikum and Welcome my BELOVED READER's. Disini hanyalah tempat meluahkan segala cerita yang terkubu dihati sama ada manis mahupun pahit. thanks for coming and reading :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed




Credits


Basecode by: Mrs AF
Template by :
Ihza

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


saya tak sombong la ,,


Monday, March 12, 2012 11:19 PM 0 Atashinci(s)

assalamulaikum ,, hello and holla ,, tak paham la aku dengan manusia sekrang ,,
baru tak tegur kat dalam laman sosial da kata sombong ,,
da tu kalau kau online 24 hours ,, aq kena tegur kau 24 hours la yerw ,,,
tak paham aku dengan kau ni ,,
lepas tu nak mengungkit ngukit apa yang kau da bagi kat aku ,,
ishhh ,, malas la aku nak layan orang yang macam ni ,,
lpas tu time aku balik kampung ari tu pun kau wat bodoh jer ngan aku kan ,,
sebenarnya aku perasan tapi saja jer buat2 tak tahu ,,
malas nak panjang2 kan cerita jer ,,
if kalau tak suka sekalipun tak payah la sampai nak menjelling jeling sampai macam tu ,,

tak kisah la kan ,, benda da lepas da pun kan ,,
aku tak kisah pun sebenarnya ,, cuma terkilan jer sikit bila kau buat perangai
macam ni ,,

maaf kalau kau terbaca post aku ,, tapi ini adalah luahan hati aku ,,

tak tegur dalam laman sosial tak semestinya seseorang itu sombong .