Starlight

The Disclaimer





Assalamualaikum and Welcome my BELOVED READER's. Disini hanyalah tempat meluahkan segala cerita yang terkubu dihati sama ada manis mahupun pahit. thanks for coming and reading :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed




Credits


Basecode by: Mrs AF
Template by :
Ihza

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


i miss my best friend


Wednesday, March 28, 2012 8:31 PM 0 Atashinci(s)

semalam my best friend , malyanah call me , mula mula rasa macam malas jer nak agkat sebab penat sangat time tue tapi hati tergerak jugak sruh tgok sape yang call ,, last last dia ,, tak payah citer la kan happy giler kut bila tgok nama dia yang naik kat phone , kitaorang cakap phone smpai nangis2 , mungkin sebab
terlalu rindu . seriously kate aq syang dia giler2 ,, aku tak pernah jumpa kawan sebaik dia , 
dia sangat sabar melayan kerenah sepanjang tiga tahun kami berkawan  masa kat asrama dulu ,
tapi sayang persahabatan aku dengan dia tak lama , sebab masa form 4 aku pindah skolah , malam terakhir 
aku dekat asrama macam2 dia pesan dekat aku , jaga diri baik2 , jgan mudah terpengaruh dengan kawan2 ,
jangan sesekali tinggal solat jagalah akhlak dan carilah kawan yang boleh membimbing kita ke
arah kebaikan  . mungkin dia dah lupa tapi aku tak pernah lupa semua benda yang dia cakap tue n then
kami berjanji tak kan couple smpai umur __ . adalah tu tak boleh bagi tau .
sepanjang duduk asrama , semua benda yang aku buat mesti dia ada bersama , 
waktu mandi ker , tidow ker , makan ker , jemur kain ker , lipat kain ker , pergi stdy ker , tgok tv ker
senag cerita semua samalah ,, kat mana ada dia adalah aku . cuma dalam kelas jer tak sama  sebab kelas lain2 and satu perkara yang aku tak boleh lupa pasal dia , time nak pergi skolah , slagi tak betul la
tdung selagi tu la dia duk gosok tdung tu ,, slagi tu jugak la tak pergi skolah .
kadang sampai kena denda sebab lambat pergi skolah .

MALYANAH BT CHE ABDUL TALIB .. terima kasih sebab kau sudi melayan semua kerenah aku sepanjang kiter berkawan ,, aku sayag kau giler2 ,,

iga damia and malyanah
ni jer gambar yang mapu aku cari ,,