Starlight

The Disclaimer





Assalamualaikum and Welcome my BELOVED READER's. Disini hanyalah tempat meluahkan segala cerita yang terkubu dihati sama ada manis mahupun pahit. thanks for coming and reading :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed




Credits


Basecode by: Mrs AF
Template by :
Ihza

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


serba salah !!


Wednesday, March 14, 2012 1:37 AM 0 Atashinci(s)

betul kata orang jodoh itu rahsia allah ,, tak ada siapa pun yang tahu siapa jodoh kita .
tapi itu tak bermakana kita hanya berdiam diri dan tunggu jodoh tu datang dekat kita kan .
now aku ada suka kat someone ,mula mula aku hanya agggap dia sbgai kawan jer ,
tapi lama kelamaan perasaan tu mula berubah , mungkin sebab dia selalu takecare pasal aku and
masge aku , tapi aku rasa serbasalah kalau aku terus layan masge and IM dia .
sebenarnya someone tu BF kawan aku .
aku da cuba untuk stop masge dengan dia ,, tapi still tak boleh ...
kenapa ..???
sebab budak laki tu selalu masge aku ,, kalau aku tak rpalay masge dia ,, mula la dia IM aku ,,
kalu aku tak layan IM dia mula la dia post macam2 kat walll FB aku .
hurm ,, pening aku di buat nya kadang2 .
walaupun da banyak kali aku bagi tahu dia supaya dia tak gangu aku lagi ,,
tapi dia still buat tak paham jer dengan apa yang aku cakap ,,
alasan dia ,, "ala tak per kawan awak tu sporting "
banyak la kau punya sporting ,, depan ko memang la ,, tapi aku tahu air muka dia berubah
bila dengan aku ,,
aku pun da tak tahu nak cakap macam mana dengan ko da ,,
aku tak nak sebabkan masalah ni ,,
persahabatan aku terganggu ,,
yakinlah bahawa allah sudah menjanjikan bahawa perempuan yang baik hanya untuk lelaki yang baik dan lelaki yang baik juga hanya untuk perumpuan yang baik ,, ~insyaallah~

aku sayang kau kawan ,, :)