Starlight

The Disclaimer





Assalamualaikum and Welcome my BELOVED READER's. Disini hanyalah tempat meluahkan segala cerita yang terkubu dihati sama ada manis mahupun pahit. thanks for coming and reading :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed




Credits


Basecode by: Mrs AF
Template by :
Ihza

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


hari anugerah kecermelangan.


Monday, April 30, 2012 11:20 PM 0 Atashinci(s)

assalamualaikum..
ya allah seriously kata bosan gile2 la. pandang kanan, pandang kiri, kosong jer rasa.
now terfikir rasa macam nak mengupdate new posting la .
nak citer pasal HARI ANUGERAH CEMERLANG la.

hari ahad lepas kyra ada pergi hari anugerah kecermelangan kat sekolah.

HAAA !! korang jangan nak mengata kyra pulak yer, bkan kyra yang mintak pun nak pergi anugrah tu. dah cikgu yang panggil so pergi jer la kan. hee


but the way kyra sendiri pun rasa pelik jer bila dapat surat anugerah tu. tapi tak kisah la kan da dapat tu, tak payah nak banyak cakap pergi jer la. mula-mula sampai sekolah tu terus pergi kat meja pendaftaran untuk tanda tangan and then terus masuk dewan.
sampai-sampai dewan tengok dah ramai orang. tengok kerusi pun da banayk yang penuh.
terus cari kerusi yang ada nama kyra, lpas tu terus duduk.

time nak naik pentas tu rasa gabra gila-gila la . seriously kata kyra tak pernah pun naik pentas ambik sijil macam tu. BTW alhamdullilah merasa jugak akhirnya.
kyra dapat anugerah pelajar perdagangan. dpat sijil n duit RM 30.
alhamdullilah jadi la tu kan daripada tak dapat langsung.

gambar by cikgu faizah