Starlight

The Disclaimer





Assalamualaikum and Welcome my BELOVED READER's. Disini hanyalah tempat meluahkan segala cerita yang terkubu dihati sama ada manis mahupun pahit. thanks for coming and reading :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed




Credits


Basecode by: Mrs AF
Template by :
Ihza

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


macam tak percaya


Friday, April 20, 2012 8:56 PM 0 Atashinci(s)

hello , holla , rasanya macam dah lama aje mengabaikan blog ni.. so nak update post sikit la. semalam kyra ada dapat satu surat undangan ke majlis anugerah cemerlang dekat sekolah . korang dengar pun macam tak percayakan, kyra sendiri pun tak percaya jugak. masa tu cuma mampu cakap dalam hati.....
ehh biar betul , rasanya result aku tak ada la cemerlang mana ! cikgu tersalah tulis nama ke apa ni .
lpas tu aku tanya mak aku yang nak pergi ke tak, and then my mamy kata , pergi aje la. so aku rasa nak pergi jer la ahad ni. rasanya itu sahaja yang ni di update kan. bye assalamualaikum thank for reading.