Starlight

The Disclaimer





Assalamualaikum and Welcome my BELOVED READER's. Disini hanyalah tempat meluahkan segala cerita yang terkubu dihati sama ada manis mahupun pahit. thanks for coming and reading :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed




Credits


Basecode by: Mrs AF
Template by :
Ihza

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


mengimbau kembali kenangan.


Wednesday, April 25, 2012 8:41 PM 0 Atashinci(s)

assalamualaikum !
now tiba-tiba rasa macam rindu nak pergi sekolah aje myb sbab da terlalu bosan duduk rumah . mana taknya hari-hari buat benda yang sama, kemas rumah, makan, online, tengok tv. dah nak gila rasanya. nasib baik la ada faizah and mieya ameylea yang rajin melayan kat twitter and fb.
so tak der la nak gile lagi. thanks korang. heee.

now nak crita pasal rindu.

Rindu nak solat kat surau sekolah. sebab rasa khusyuk sangat bila solat kat sekolah tu .
kenapa ? aku tak tahu.

Rindu nak sembang-sembag and gosip-gosip dalam kelas dengan masz nat and ain.

Rindu nak study kat libry and gelak-gelak dengan haziqah wani and raja , smabil mata melilau pandang someone. siapa someone tu ? hanya kami bertiga saje yang tahu. hee.

Rindu nak sembang-sembang and gelak-gelak with mieya ameylea sambil makan keropok lekor kat tepi padang sambil memikirkan masa depan, kadang-kadang tu sampai bab merepek-repek pun ada.
apa yang kami merepekkan hanya kami sahaje yang tahu.

Rindu nak jalan kaki pergi kawad, walaupun tak berapa nak pandai, tapi cuba jugak untuk belajar dengan leha. sampai bebelak-belak muka. thank you leha.

Rindu nak gosip2 pasal awan dengan ida!

Rindu nak pergi JJ dengan mira farhana. cakap nak pergi libry last2 prgi JJ . habis satu JJ kita orang ronda. hee. hujan hujan pun kitaorang redah je.

Rindu nak main cikupang dalam kelas with faris, ain, nat, rifqi, kong, hazim, daniel, wan, mas, and bla..bla ... Tak ingat da.

Rindu nak bagi ikan keli makan kat kolam with meiya emeylea. sambil dengar suara miey yang tak berapa nak sedap tu menyayi .. hee.



kalau nak cerita ni sampai esok pun tak habis so, Senag cerita semua rindu la. andai kata la kalau masa boleh di undurkan.. akan aku......
tapi syang itu semua hanya andai kata..

really-really miss the moment.