Starlight

The Disclaimer





Assalamualaikum and Welcome my BELOVED READER's. Disini hanyalah tempat meluahkan segala cerita yang terkubu dihati sama ada manis mahupun pahit. thanks for coming and reading :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed




Credits


Basecode by: Mrs AF
Template by :
Ihza

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


"REZEKI ALLAH TU ADA DI MANA-MANA, CUMA CEPAT ATAU LAMBAT AJE"


Tuesday, May 15, 2012 10:58 PM 0 Atashinci(s)

assalamualaikum...
lama da tak mengupdate blog kan..
nak citer ni, sedih sangat bila check2 upu hari tu tak dapat, memang time tu rasa down gila larh, rasa macam nak pergi beli baju skolah pun ada time tu, m emang nekad gila nak ambik STPM. tapi mama kata tak payah dulu, and then dia pesan "REZEKI ALLAH TU ADA DI MANA-MANA, CUMA CEPAT ATAU LAMBAT AJE"
ayat tu buat kyra rasa tak berputus asa.
lepas tu dengar orang cakap UPU ni ada second intake. tak bermakna tak dapat time first intake ni, kita tak dapat time second intake nanti. tapi rasanya macam lama sangat nak menuggukan, bulan 12 nanti baru result second intake tu keluar.
and then smalam ada check tawaran belajar kos pertanian under jabatan pertanian.
alhamdullilah dapat..
tapi kos ni makan masa sikit, sebab kena ambik sijil dulu dua tahun, baru boleh ambik diploma di universiti2 yang ada kos pertanian. dan kelebihan ambik under bwah jbtan prtanian ni. walaupun hanya sijil dah boleh mintak kerja.
insyaallah kalau kyra berjaya temduga nanti nak sambung sanpai diploma. insyaallah. doakan semoga kyra lulus dalam temuduga 23 haribulan ni ya...