Starlight

The Disclaimer





Assalamualaikum and Welcome my BELOVED READER's. Disini hanyalah tempat meluahkan segala cerita yang terkubu dihati sama ada manis mahupun pahit. thanks for coming and reading :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed




Credits


Basecode by: Mrs AF
Template by :
Ihza

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


sabar ajer la...


Wednesday, June 13, 2012 6:32 AM 0 Atashinci(s)

assalamualaikum.
tadi mama call la bahagian pengambilan pelajar institut pertanian semenanjung malaysia tu, sebab nak tanya pasal result temuduga hari tu.. dia janji keluar 8 hingga 12 jun, hari ni dah 13 jun, hari-hari bukan laman wab dia still tak ada apa-apa lagi so call jer la kan, yang sadiss nya bila dia kata result tu terpaksa di tunda beberapa hari lagi, di sebabkan ada masalah-masalah yang tertentu, geram bebenor aku dengarnya. orang nak la tau keputusannya cepat-cepat kalau dapat boleh la go on terus kat sana, kalau tak dapat boleh la ikhtiar mana-mana tempat belajar lain .. hurmm ,, sabar jer la.

andai kata kalau tak dapat la nanti ipsm ni aq nak try aplly icam. walaupun aku nothing
dalam bidang-bidang automotive, insyaallah boleh buat kut. walaupun tak berapa minat dalam
bidang ni, tapi bak kata pepatah, sayur, walaupun pahit, kita kena makan jugak, kita kena cuba tanam minat. Sama la dalam hal nih, minat boleh dipupuk, jadi cubalah ikhlaskan diri
dalam apa jua yang kita cuba lakukan.. ecehcehh. pandai jer aku cakap.. (nak sedapkan hati sendiri) hehe ..