Starlight

The Disclaimer





Assalamualaikum and Welcome my BELOVED READER's. Disini hanyalah tempat meluahkan segala cerita yang terkubu dihati sama ada manis mahupun pahit. thanks for coming and reading :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed




Credits


Basecode by: Mrs AF
Template by :
Ihza

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


Terima kasih awakkkk..


Thursday, November 29, 2012 9:47 PM 0 Atashinci(s)

assalamualaikum ..
 hello,, holla..fuhhh,, fuhh,, berhabuk da blog ni rasanya.. lama gila da kot tak megupdate blog ni .. harap maklum la busy la katakan .. hee :) (ayat poyo jer kan) now start 28/10/2012 until 06/01/2013 kyra cuti semester (sebulan jer pun)..
     hari ni rasanya macam nak cerita pasal someone yang agak penting jugak la dalam hidup kyra sekarang ni.. sape? sape?.. sibuk jer nak tahu kan.. nama dia mohamad nur hazwan bin abu hassan, dia budak pendang, kedah.. hurmm ,, jauhkan .. macam mana boleh kenal,,? haha.. jumpa kat tempat study skrang la.. ishh..ishh.. mama sruh study aq menggatal plak yer,, tak per la tambah lagi satu subjek tamabahan .. hee :) sebelum ni kyra pernah cakap yang kyra serik nak bercinta dah, tapi tak tahu knaper mcam mana hati ni boleh tersuka pulak kat dia ,, hurmmm ,, awak,, saya cuba jadi yang terbaik untuk awak dan mengharap yang terbaik dari awak ,,

sebab kyra suka dia :)

 * first dia baik, ofcoz la baikkan kalau jahat sapa yang nak kan, korang nak?
* dia serious dan bersungguh-sungguh, sampai kyra main2 suruh dia pergi jumpa mama pun dia boleh pergi
   buat muka selamba dia,,, awk love u tak sangka awak seberani tu.. haha ,,
 * dia chumill, kyra suka tgok tahi lalat kat mulut dia.. sweat sgat..
 * dia rajin dan tanggungjawab, sbab apa kyra cakap cam tu sbab kyra selalu usha2 dia time buat kerja
    kalau time kat reban, dia tak pernah mengeluh ke, cakap banyak ke, buat jer kerja slagi tak setell la...
    dulu la kyra usha dia, sblum tak de apa2 lagi, skrang pun usha jugak. hee :)
 * dia penyabar, walaupun kyra kuat taching la bagai, dia still sabar dan pujuk. kyra suka dengan cara dia..
    tq awk..
* dia selalu kejut kyra bangun pagi, kalau dulu kyra tak pernah bangun stdy pkul 4.30.. strat coupel dgan dia
   4.30 da bangun study da.. walaupun sengguk-sengguk la jugakkan duk kat meja study tu pada mulanya,,
   lama2 dah biasa dah, tak payah tunggu dia kejut pun kyra da boleh bangun sendiri.. (dia pandai, kadang2
   kyra malu dgan dia.. hurmm ..)
*yang paling kyra tak tahan, dia kuat sangat cemburu,, kadang2 sampai gaduh2,, haha ,, tapi tak per la
  syang.. org pham.. biasalah cemburu tandanya syangkan.. hee :)
*dia suka karang ayat merepek-repek dlam masge,, tu buat yang kyra tak tahan nak gelak, sampai keluar2
  air mata kadang2 tu sbab gelak,, bila baca2 balik macam esei pun yer jugak ,, hee :)
*senang kata sebab yang paling kuat, kenapa kyra pilih dia, dalam hidup kyra selepas kyra ttup hati kyra
  lepas putus dengan ex kyra yang dulu  sebab dia sgat paham hati dan perasaan kyra dan selalu cuba untuk
  jadi yang terbaik utk kyra.. terima kasih awak..

nak tau sapa dia,, hurmm, ok la kyra tunjuk..



okey la ,, tak tahu nak tulis ape da,, thank for reading..
bye ,, assalamualaikum...