Starlight

The Disclaimer





Assalamualaikum and Welcome my BELOVED READER's. Disini hanyalah tempat meluahkan segala cerita yang terkubu dihati sama ada manis mahupun pahit. thanks for coming and reading :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed




Credits


Basecode by: Mrs AF
Template by :
Ihza

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


maaf korang !!!


Tuesday, December 18, 2012 6:14 PM 0 Atashinci(s)

assalamualaikum,, hye,,
hurm tajuk kat atas macam ada buat salah besar je kan.. sebenarnya nak say sorry kat kawan2 yang mengajak kyra join program batch 94 kat wosto bulan satu ni ,, hurmm .. saje je korangkan buat bulan stu, mentang2 time tu korang yang budak kuliyah tengah cuti ..
apa2 pun.. maaf sebab kyra stilll tak boleh nak buat keputusan lagi, niat dekat hati memang nak sangat pergi,, tapi apa2 pun kyra nak kena tgok jadual kelas dulu mcam mana.. insyaallah kalau tak der halangan kyra prgi.. tgok la dulu mcm mana yer..

    seriously kate rindu giler kat wosto, lama sangat dah tak pergi sana, last pun time masisupa dua tahun lepas.. hurmm,, now nak mengimbau kembali kenangan kat wosto larhh,,
dulu time skolah nakal sangat, selalu pergi skolah lambat, dah la lambat lpas tu boleh jalan terkedek2 mcam mak nenek lagi.. mmang saje nak kena rotan la tu kan.. hee..
lepas tu kena jalan itik sebab tak pergi study ptang, bkan saje tak nak prgi,, tapi penat kut,, skolah balik dah pukul 2.15.. pkul 3 nak pergi study pulak.. hurmmm prgi stdy pun bkan buat per.. tdow jgak.. dr tdow kat atas meja baik tdow kat atas katil kan.. now nak dijadikan crita setiap kali time waktu stdy ptang, kyra dgan bebrapa org kwn lagi msti dduk kat bwah katil, tak pun duk dlam lokker.. smpai peluh2 kdang tu.. hee :)
last2 satu hari tu, tah mcam mana tah,, kantoii,, bak kata pepatah sepandai2 tupai mlompat, akhirnya jatuh ke tanah juga.. dan nak dijadikan cerita kenalah jalan itik hari tu tawaf satu asrama,, ramai kut rupanya yang tak prgi study ptg tu.. hurmmm ,, sumpah kata mlam tu tak boleh tdow kut sbab sakit kaki,, lepas tu tak sumpah tak buat dahhh ,, hari2 prgi study. lmbat atau cepat jer. heee:)

   rindu nak naik bot kat belakang skolah tu,, lupa nak cakap belakang sekolah kyra tu sungai pahang, so petang2 sukalah dduk kat koridor asrama tu tgok2 sungai sambil gosip2.. rindu nak pergi sembahyang kat surau besar.. apa yang dirindukan? rindu nak dengar bunyi surau tu,, bunyi? haha .. surau tu surau lama, papan lagi tu, so bila kita nak sujud tu,, conferm2 bunyi kedegang.. haha .. kuat kut,, rindu bunyi tu.. hee :) insyaallah kalau pergi sana, nak solat dekat sana sekejap..
    rindu nak makan kat dewan makan, rindu nak mkan pakai tray kat situ.. walaupun burukk kan.. awal2 masuk sekolah tu, mkan pun macam tak lalu jer ,, hurmm ,, lama2 pantang dengar bunyi loceng makan laju jer.. makan kalau tak berjam jam mmang tak sah la.. ade jer benda yang nak disembangkannya.. hari2 jumpa pun still ade crita... heee .. biasalah perempuan.

    libry ? haha.. kalau dgar jer lbry bukak laju jer prginyer,, sbab ape? adalah.. tak payah tahu,, btw rindu sgat2 kat labry tu.. wlaupun lbry tu tak besar mana,, tapi aircond kut..

ok la kalau nak cerita sampai tahun depan pun tak habis kan ,, insyaallah kalau kyra dapat pergi wosto bulan satu ni, kyra nak pusing2 satu skolah.. heee :)

thank for reading.. love u...