Starlight

The Disclaimer





Assalamualaikum and Welcome my BELOVED READER's. Disini hanyalah tempat meluahkan segala cerita yang terkubu dihati sama ada manis mahupun pahit. thanks for coming and reading :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed




Credits


Basecode by: Mrs AF
Template by :
Ihza

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


CUTI SEMESTER 2


Wednesday, May 29, 2013 8:44 AM 0 Atashinci(s)

ASSALAMUALAIKUM..



fuuhhhh,, fuhhhh,, berhabuk dah blogg.. lama dah tak tangok blong ni.. banyak rindu kot.. bukan saje saje tak nak update,, tapi tak ada cerita yang nak diceritakan.. bila ada cerita rasa malas pulak,, hurmmm... hari ni, tiba tiba terasa rajin pulak.. tengok gambar kat atas mcam suka sangat je kan dapat cuti,, ibarat budak budak sekolah dapat cuti.. hheheh.. jom tgok cerita seterusnya di bawah .. best atau tidak cuti kali ni..

now, kyra tengah cuti semester ni.. sem lepas cutinya tak sampai sebulan, tapi cuti kali ni sebulan setengah.. mak aihhhh lama gila kot.. mcam orang tak betul dah kyra duduk kat rumah.. bosan yang dah tak bertahap dah.. pagi kemas rumah sapu sampah, kamas dapur, masak, basuh kain, jemur kain, lipat kain.. ha ! sekali dengar dah macam bibik dah kan... tak ape la sekali sekali tolong mama kan, nanti balik perak tak dapat tolong dah... Hari tu masa tengah sibuk sibuk final, duk gaduh tak sabar nak cuti lah ape, kononya nak balik rumah nak rehat puas2 la, orang duk sibuk sibuk study untuk final paper kau sibuk kemas baju masuk dalam beg .. hehe.. excited punya pasal kan ,, ha ! sekali dah cuti tak ter rehat kau kyra.. seriously kata bosan sangat sangat kot,, nak kerja mama tak kasi,, ada jer alasan dia.. hurmmm... tak pe la .. mungkin belum tiba masanya lagi untuk aku bekerja kot.. hurmmmmm.. bila petang duk buat ape lagi facebook, twitter, skype, blongging, tengok tv,,,, huahua,, dah bosannnn.. bila malam pulak duk bergayut, masge.. dengan sape? dengan sape yer,, dengan malin kitalahh.. rindu kot kat malin kita tu.. sebulan lebih tak jumpa dia.. apa lah sudah jadi dekat dia gak agaknya,, haishhhh..

ha nak cerita ni!! kyra dapat kos PEMPROSESAN MAKANAN untuk sem depan.. hurmmmm.. bila dapat tahu result pengkhususan hari tu macam semput la jugak dengarnya.. hurmmm, bukan tak minat masak langsung, minat jer,, tapi terasa berat hati jer nak ambik kos tu.. first sebab subjek teorinya susah second sebab ada bebrapa orang budak lelaki dalam kos kyra tu yang kyra tak berapa nak berkenan tu yang buat kyra rasa tak minat nak join kos tu, tapi tak pe lah, tak masuk kelas pun lagikan, mana tahu diaorang okeyhh kan nnti sem depan.. manusia tu kan boleh berubah,, third hurmmmmm adalah... hahah,, tak boleh cerita kat sini, nanti jadi kontrevesi pulakk.. :) tak apa lah, kos apa pun yang kyra dapat,, insyaallah nak cuba yang terbaik.. wish me luck yer .. semoga di permudahkan segalanya nanti. rasa excited pulak nak masuk sem 3 walaupun berat hati jer nak ambik kos tu... excted nak msuk sem 3 ke, excted nak jmpa malin kyra.."ayat tu kasi betul ye wahai cik kyra",, hehehe.. tahh la.. bercelaru.. hahaha.. :)

okeylahhh,, tak tahu nak cerita apa dah,, sampai sini dulu posting untuk kali ini,, bye,, bye,, assalamualaikum.. terima kasih kepda yang sudi membaca.