Starlight

The Disclaimer





Assalamualaikum and Welcome my BELOVED READER's. Disini hanyalah tempat meluahkan segala cerita yang terkubu dihati sama ada manis mahupun pahit. thanks for coming and reading :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed




Credits


Basecode by: Mrs AF
Template by :
Ihza

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


KELAM KABUT SEM 3


Monday, November 4, 2013 6:39 PM 0 Atashinci(s)

Assalamualaikum .. lama gila rasanya tak mengupdate dan mendekorasi blog ni, bukan malas nak cara.. tapi masa memang padat gila untuk sem 3 kali ini.. ingatkan dah sem 3 ni kelas kemahiran dah berkurang boleh lah rileks rileks skit ke ape.. rupa - rupanya nak lelapkan mata awal pun susah bila malam apatah lagi waktu siang kan 5 minit pun susah.. ( tak apalah,, adat lah jadi student kan.. )

 busy dengan ape ?? kyra kan ambik kos TEKNOLOGI PEMPROSESAN HASIL PERTANIAN. ha dgar memang macam senang, masak - masak je kan.. tapi penatnya tuhan saja yang tahu. kalau rabu dengan khamis kelas kemahiran so duduk jer lah kat makmal satu hari tu, kadang - kadang maghrib baru balik.. tu time mula - mula sem hari tu lah, dah hujung - hujun tu alhamdullilah balik awal, belajar pun rasa enjoy jer,,
Tak cukup dengan masak kena siapkan pulak 3 assigment untuk kelas teori pula iaitu album maklumat, laporan prohas and folia senarai barang ujian masak. alhamdullilah semuanya dapat disiapkan dengan sempurna pada masa dan tarih yang telah di tetapkan.
 setel yang itu ada 5 pulak presentation yang menyusul iaitu presentation communicative english, presntation keusahawanan, presentation perkembangan pertanian 1 dan 2 dan last sekali presentaion oral test BI (speech). hutmmmmm.. seriously kata memang penat,, tapi alhamdullilah semuanya dah pun berjalan dengan sempurna.
Alhamdullilah final exam pada 28/1 hingga 31/1 pun dah berjalan dengan lancar walaupun ada beberapa subjek yang sukar untuk di jawab. harap semuanya okeyh dan mendapat result yang terbaik. in sha allah dan berharap tak ada reapet paper and dapat naik sem 4 seperti biasa. aminn..

sesungguhnya kejayaan tidak akan datang bergolek. usaha, doa dan tawakal adalah kunci kejayaan..