Starlight

The Disclaimer





Assalamualaikum and Welcome my BELOVED READER's. Disini hanyalah tempat meluahkan segala cerita yang terkubu dihati sama ada manis mahupun pahit. thanks for coming and reading :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL Blog not email ,, please ? :)
♦ Harsh words & Anon not allowed




Credits


Basecode by: Mrs AF
Template by :
Ihza

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012




Thursday, December 19, 2013 5:25 AM 0 Atashinci(s)

assalamualaikum ! selamat pagi ! selamat petang !selamat malam semua ..! entri kali ni nak cerita jalan jalan ala ala melancong la .. heee :) iyolah bosan dah rasanya duk rumah kan dapan jalan sekali sekala ,, seronok lahh.. hee :)  jumaaat, sabtu dan ahad baru ni kyra dan famili pergi bercuti di Melaka, bandar bersejarah.. macam seronok je kan bunyinye .. bukan macam tapi memang seronok.. kitaorang menginap kat Home Stay di pangkalan balak. rumah tu betul - betul depan laut so apalagi terjun saje lah kerjanya..
antara kawasan - kawasan yang dilawati ialah Mini Malaysia, Taman Buaya, A Famosa, Cruise Melaka, sekitar Bandar hilir dan banyak lagi lahh...

hari ni tak nak cakap banyak ,, jom kita tengok gambar !!



ha.. gayanya macam seronok je kan dapat naik beca,, maklumlah kat klang tak ada beca.


ni gambar time kat bawah rumah serawak


dalam kereta lembu


kat tangga rumah serawak. tagga rumah dia memang unik gila. diperuat daripada batang pokok.


mama and abah dihadapan bahagian rumah kedah.


naik Cruise with family

okeyhh samapai disini sahaja ,, apa yang ni dikatakan bercuti di Melaka memang seronok ,, bak kata papan papan tanda di Melaka ,, "melawat Melaka bererti melawat Malaysia.."